Jeugdopleidingen

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar die een basisopleiding of een vervolgopleiding willen volgen zijn er de IAHD jeugdopleidingen. IAHD jeugdopleidingen kenmerken zich doordat de theoretische kennis en praktische vaardigheden van een opleiding zijn aangepast aan het kennisniveau en de motoriek van kinderen.

Piratenvis duiker

Dit programma is ontwikkeld voor kinderen en volwassenen met een geestelijke beperking die in het zwembad willen ervaren wat het is om te duiken en om je vrij te kunnen bewegen. Spelenderwijs worden diverse vaardigheden geleerd door middel van leuke interactieve en uitdagende oefeningen.
Na afronding van dit programma is de "Piratenvis duiker" geen volwaardige scuba duiker. Hiervoor dient de "Beschermd Water duiker" of "Open Water duiker" opleiding gevolgd te worden.

Confined Ranger

De IAHD opleiding 'Confined Ranger' is de eerste basisopleiding persluchtapparatuur voor kinderen.
Reis mee met Lex en Sandra. Op vakantie krijgen zij de mogelijkheid om een duikopleiding te volgen bij een IAHD duikschool. Beleef mee wat zij beleven en leer ook de pracht en wonderen van het onderwaterleven te ontdekken. Spelenderwijs leer je in het zwembad of besloten buitenwater de basisvaardigheden van het persluchtduiken.

Ocean Ranger

De IAHD opleiding 'Ocean Ranger' is de vervolgopleiding persluchtduiken voor kinderen.
Lex en Sandra zijn eindelijk 10 jaar en mogen nu verder met de duikopleiding. Niet alleen leren ze hun vaardigheden verder ontwikkelen, maar ze mogen ook in het echte buitenwater gaan duiken. Tijdens deze vervolgopleiding wordt langzaam aan meer apparatuur gebruikt en wordt geleerd om verantwoording te nemen voor jezelf en je buddy voor, tijdens en na het duiken. De nadruk blijft natuurlijk wel liggen op het plezier hebben in de onderwaterwereld.

IAHD:

Postbus 171
7940 AD Meppel
Nederland

M: +31 (0)622 939930

Copyright 2014 IAHD | Ontwikkeling Clear Communications

Back to the top ∧